| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
gigi Administrator

Data inscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 60
|
Trimis: 08/07/2008 19:16 Titlul subiectului: Ce dansatori din Arad va plac cel mai mult? |
|
|
Ce dansatori din Arad va plac cel mai mult si DE CE?
Ce anume va place la ei?...Cu ce v-au atras atentia?.....etc. |
|
| Sus |
|
 |
CDance Junior 2

Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 08/07/2008 19:55 Titlul subiectului: |
|
|
| Mie cu toata sinceritatea imi place de toti astia mai cunoscuti : Andreea, Patrik, Tina, Diana si mai sunt alti...dupa mine ei intradevat danseaza...stiu sa traiasca dansul...si cineva spunea: Una e sa dansezi cu picioarele si una e sa dansezi cu inima ....ei chiar fac asta... |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 50 Localitate: Arad
|
Trimis: 08/07/2008 21:04 Titlul subiectului: |
|
|
| si Gabor nu?? lasa k zic eu si de el :D |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 09/07/2008 11:30 Titlul subiectului: |
|
|
| Mie-mi place cel mai tare de Nicole(partenera lui Cauca)...ati vazut-o fratilor vreodata la rumba..........aia-i femeie in toata regula nu fetita cum arata cand e "civila".E superba!!!Si are si un macho pe masura langa ea.Copiii astia muncesc enorm....ii admir si-i felicit!Ii iau drept exemplu de urmat si-mi doresc sa mai auzim de ei si prin Arad.......vrem sa-i vedem dansand la televizor si pe ei......chiar merita!De ce aradenii nu au auzit de ei decat la "Dansez pt tine"......i-a remarcat Bucuresti-ul inaintea noastra....se poate asa ceva!!!Cred ca presa din Arad se indreapta in directii gresite uneori.........scuze,dar asta e parerea mea. |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 09/07/2008 11:31 Titlul subiectului: |
|
|
| Multumim Clau! |
|