Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro dancelatino.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce inseamna Dansul Sportiv pentru voi?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
gigi
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 30/Iun/2008

MesajTrimis: 03/07/2008 13:34    Titlul subiectului: Ce inseamna Dansul Sportiv pentru voi? Raspunde cu citat (quote)

Ce inseamna Dansul Sportiv pentru voi si ce sacrificii ati fi dispusi sa faceti pentru el?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tina
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 01/Iul/2008

MesajTrimis: 03/07/2008 17:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce inseamna? tot ce am! as renunta la orice fara sa imi para rau pt dans, pt k atunci cand dansez sunt muult mai fericita decat in restul timpului (desi uneori nu se vede treaba asta pe mine :-D)....in plus, daca ar fi sa renunt la ceva important si mi-ar parea rau, tot dansul ar vindeca orice. Asa ca, atata timp cat pot dansa, nimic in mulțimea asta nu mai conteaza
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008

MesajTrimis: 09/07/2008 11:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dansul inseamna totul....energia si forta de a merge mai departe si de a trece peste orice...e lumina care ma ajuta sa vad si atunci cand totul e negru.Dansul ma inalta ,are grija de mine......sa nu fiu trista niciodata.Acum ca m-am indragostit de dans nu cred ca as mai putea vedea altfel viata mea....
Pentru dans as trece pentru orice si asta tocmai pentru a nu renunta la momentul de glorie si de stralucire fara limite de pe ring sau podium.E extraordinar sa stii ca tot ce faci la antrenamente(forta,alergari prin praf si iarba,bataturi care dor si de care nu mai scapi,intinderi,carcei,sudoare multa,cearta din bucată antrenorilor sau cu partenerul)....toate toate astea sunt pentru a merge pe un ring perfect ,aratand imaculat si dansand divin.Pentru sentimentul ca zbori.....si pentru lumea perfecta in care esti atunci cand dansezi ...merita sa calci pe cuie si pe foc...sa alergi prin zgura........iar noi....suntem norocosi ca nu facem toate astea...munca noastra e mult mai usoara decat munca pe care dansul ar merita-o din componentă noastra.
Sus
andy41
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 13/Sep/2008

MesajTrimis: 13/09/2008 12:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai daca ajungi la un anumit nivel iti dai seama cu adevarat ce inseamna dansul si ce sacrificii trebuie facut pentru a obtine performantele dorite
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 15/09/2008 09:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu mi-am dat seama de cat iubesc dansul in întâia secunda in care am dansat nu doar dupa ce am inceput sa am rezultate......am dansat ani buni pana sa am rezultate adevarate......asta e cazul meu....e adevarat ca rezultatele bune ne motiveaza sa tragem mai tare,dar sa nu uitam ca dansul nu e doar competitie si nu ar trebui sa insemne doar asta pentru noi......dc nu s-ar mai face nici un concurs niciodata eu as continua sa dansez tata viata.
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 15/09/2008 10:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E adevarat ce a spus andy41 ca de la un anumit nivel incepi sa simti altfel dansul in corpul tau.....parca il intelegi mai bine ...si in acelasi timp realizezi ca trebuie sa faci mult mai numeroase ...ca nu esti nici macar la un sfert din drumul pe care-l mai ai.Important e ca incepe ca o joaca iar pe masura ce incepe sa-ti placa, dansul iti cere tot mai multe si tot asa....apoi incepi sa-l iubesti....si crezi ca-ti cere imposibilul ..si reusesi pana la urma sa le faci pe toate cu rabdare....apoi adori dansul si incepi sa-ti dai seama ca esti cel mai prost dansator din lume.....ca poti sa fii mai bun decat esti........ca niciodata trupul uman nu este suficient de frumos si ca daca stii ce sa faci cu el si cum sa-l modelezi poate fi uimitor de frumos.....dar nicodata fara un suflet frumos....dansul stie daca este iubit sau nu......daca-l iubesti te rasplateste,dc nu ..nu

Ultima modificare efectuata de catre andreea la 18/09/2008 11:22, modificat de 1 data in total
Sus
andy41
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 13/Sep/2008

MesajTrimis: 15/09/2008 10:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

is total de acord cu u!
Sus
uahanamiti
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Iun/2012

MesajTrimis: 15/07/2012 08:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I had no idea how to approach this before-now I'm locked and laoedd.
Sus
misanchik
Junior
Junior

Data inscrierii: 19/Iul/2012

MesajTrimis: 03/08/2012 06:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I want to ask ! will you obtain positive review for your post in future) Or only my grace tell you that your post is unbelievable !))
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum ! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum