Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro dancelatino.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cel mai bun profesor de Dans Sportiv,Salsa....etc din Arad

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
gigi
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 30/Iun/2008

MesajTrimis: 01/07/2008 15:47    Titlul subiectului: Cel mai bun profesor de Dans Sportiv,Salsa....etc din Arad Raspunde cu citat (quote)

Care prof preda cel mai bine dans in Arad si de ce?....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CDance
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 01/Iul/2008

MesajTrimis: 01/07/2008 16:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La dans sportiv exista o antrenoare nu ii dau numele.
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 01/07/2008 21:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din arad? care din cea singura?? adica...mnah, ce variante as avea?? god, intrebarea asta e putin...aiurea. Asta daca nu o comparati cu cea de la palat! si pt asta ati merita sa fiti dati afara din club, k nu se compara :lol:
Sus
gigi
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 01/07/2008 22:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cei de la Palat au Prof de Dans Sportiv????
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 01/07/2008 22:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

scuze k am trimis de 2 ori...nu stiu de ce s-a trimis asa :-/ natural ca au, adica e o profesoara de sport care a facut probabil in faculta, sau candva si dans
Sus
gigi
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 01/07/2008 22:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai si eu am facut sah la gradinita....da asta nu inseamna ca sunt antrenor de sah.....hai ca asta-i buna Smile)
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 01/07/2008 22:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si te asteptai sa aiba ceva campion? aia fac doar de placere oricum...si pt concursurile intre palate sunt îndeajuns de buni
Sus
gigi
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 01/07/2008 22:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu sunt bun la sah...."sunt campion pe sate" :lol:
Sus
Robert Azucar
Junior
Junior

Data inscrierii: 02/Iul/2008

MesajTrimis: 02/07/2008 20:09    Titlul subiectului: profa noastra de la palat Raspunde cu citat (quote)

salutari sunt membru al trupei azucar si nu mi se pare foarte perfect cum se vorbeste despre profesoara mea de dans...
Doar cu susținerea ei am reusit sa ajungem trupa de dans din romanaia care ia doar locurile 1 si 2 ...deci mai mult nu mai zic!!!
Mergem la concursurile pe palate si suntem buni la nivelu nostru...
nu trebuie sa va legati de noi ...pt ca suntel la nivele diferite...da este usot sa te legi de cei slabi...pt ca poate si de voi se leaga ceilalti care va dau clasa....asa ca pe o parte va inteleg ca sunteti frustrati...
bafta la barfit in continuare ;-) :lol:
Sus
gigi
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 02/07/2008 20:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu ne-am legat de nimeni...doar discutam.....si cel putin mie nu mi sa parut natural sa pregatesti niste copii pe un anumit domeniu si sa nu ai pregatirea necesara!....Nu stiu si nu cunosc cine face dans la Palatul Copiilor...dar spunea cineva mai sus ca nu e prof de profil....Mai multe nu stiu....am comentat pe baza spuselor de mai sus!

Fara suparare! ;-)
Sus
mistiquee
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Iul/2008

MesajTrimis: 04/07/2008 11:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa stii ca sunt de acord cu tine in mesajul asta:voi sunteti "trupa de dans" nu de dans sportiv...mai bine sa nu specificati ca de dans sportiv ,e mai bine asa!Si va cred ca luati numai locuri de 1 si 2 pt ca ceilalti dansatori au ales sa faca dans pe bune si uite asa nu prea mai are cine sa se intreaca cu voi..de-aia luati voi locul 1....sunt tare curios ce ati face la un concurs pe bune la clasa Hobby la categoria voastra de varsta.Va spun eu ...n-ati fi pe muzica :lol: .
Perfect ,sunteti buni la nivelul vostru intre palate,n-aveti ce comenta atata cu astia care fac performanta,nu s-a legat nimeni de voi...pana n-ai inceput tu ...ai vazut tu vreun comentariu sustinut impotriva ta pe forumul asta ,scris inainte sa te lauzi si sa te legi tu de altii?Nu va barfeste nimeni ca nu sunteti atat de importanti incat sa fiti barfiti........se discuta doar..de profi ,de cat sunt de buni,dc au pregatire necesara,de antrenamente,de tot ce tine de dans in general.Chiar nu putem discuta liber?Noi putem ,tu nu poti!
Sus
gigi
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 04/07/2008 13:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai da ce va agitati asa?....ca sa calmam spiritele....rog pe Robert sa spuna el daca profu' lui de dans sportiv...are pregatirea necesara pentru a face dans sportiv ca poate e fost dansator sau e antrenor de dans sportiv.....ca altfel in necunostinta de cauza oricine poate sa vina si sa spuna orice...macar Robert stim sigur ca stie cel mai bine decat toti!....si apoi putem sa ne dam toti cu parerea....

Cred ca asa e cel mai corect...
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 04/07/2008 13:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tocmai de aia ei fac de placere mistiquee (sper ca am scris bn :-D )...si totusi, nu inseamna ca trebuie sa fiti chiar asa mandri de voi....ca si eu pot sa zic ca bolero e cel mai tare club...logic, pt ca acolo ma antrenez eu, dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu mine, fiecare isi apara clubul, sau in cazul tau trupa (asta era pt Robert, sa se inteleaga). Sunt de acord ca aveti efecte f bune intre palate, ca aveti show si nu stiu ce, dar nu compara ce faceti voi cu dansul sportiv TEHNIC
Sus
gigi
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 04/07/2008 14:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da...Tina...tu nu faci de placere? :-)
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 04/07/2008 16:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pt mine de placere inseamna doar pt tine, nu si pt competitii. eu fac pt ambele...desi nu stiu daca era chiar necesar sa clarific treaba asta
Sus
gigi
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 04/07/2008 17:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am inteles acuma ce ai vrut sa zici(de placere=un hobby in momentul liber).....greseala mea....sorry
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 04/07/2008 17:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:-D
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008

MesajTrimis: 07/07/2008 11:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cei mai buni profi de dans sportiv sunt antrenorii mei:Brigite si Ciprian Sargu, Clara Lazar si Horia Preda.Ei nu sunt din Arad dar predau dans sportiv la noi in oras de cativa ani buni....de vreo 6-7 ani cam asa.In anul 2007 clubul nostru a castigat trofeul pentru cele mai bune rezultate la campionatul national pe clase.Sunt cei mai tari!!!
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 07/07/2008 11:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am trimis de 2 ori....scuze
Sus
CDance
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 07/07/2008 11:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E bine ca iti susti ideea...;)
Sus
andy41
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 13/Sep/2008

MesajTrimis: 13/09/2008 16:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andreea a scris:
Cei mai buni profi de dans sportiv sunt antrenorii mei:Brigite si Ciprian Sargu, Clara Lazar si Horia Preda.Ei nu sunt din Arad dar predau dans sportiv la noi in oras de cativa ani buni....de vreo 6-7 ani cam asa.In anul 2007 clubul nostru a castigat trofeul pentru cele mai bune rezultate la campionatul national pe clase.Sunt cei mai tari!!!

deci nush cum se poate afirma asa ceva....eu nu as putea spune despre anternorul meu ca ii cel mai bun pt ca nu am de unde sa stiu asta....ii una ca il consideri u cel mai bun si alta sa fie....ca sa fii cel mai bun tre sa ai rezultate constante cu cand cum
in plus nu cred ca are rost discutia care e cel mai bun antrenor si dinastea ....e clar ca fiecare elev isi sustine instructorul si ii face reclama lui :-|
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 15/09/2008 09:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai dreptate....dar din ocazie ce afirmatia apare sub numele meu e clar ca e vorba despre parerea mea nu despre o regula generala.....de fapt vroiam sa spun ca antrenorii mei sunt cei mai buni din Arad nu din lume.Normal ca sunt si altii mult ma buni ca ei.......intotdeauna e cineva mai bun decat tine.....
Sus
andy41
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 15/09/2008 10:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andreea a scris:
Ai dreptate....dar din ocazie ce afirmatia apare sub numele meu e clar ca e vorba despre parerea mea nu despre o regula generala.....de fapt vroiam sa spun ca antrenorii mei sunt cei mai buni din Arad nu din lume.Normal ca sunt si altii mult ma buni ca ei.......intotdeauna e cineva mai bun decat tine.....

pai dap in opinia ta poate is cei mai buni....dar nu are rost sa ne contrazicem ca fiecare ii cu opinia lui care trebuie respectata;)
Sus
Diana
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Iul/2008

MesajTrimis: 15/09/2008 16:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sunt de acord cu andreea... in momentul de fata ballroom-ul nu se compara cu Bolero-ul nici ca antrenori si nici ca rezultate... sa nu facem din tantar armasar ok? :-)
Sus
andy41
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 15/09/2008 17:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Diana a scris:
eu sunt de acord cu andreea... in timpul de fata ballroom-ul nu se compara cu Bolero-ul nici ca antrenori si nici ca rezultate... sa nu facem din tantar armasar ok? :-)

bolero ii un club vechi.....cum putem sa le comparam cand ballroom dance arad s-a deschis in urma cu aproape 2 ani...
Sus
andy41
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 15/09/2008 17:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="andy41"]
Diana a scris:
eu sunt de acord cu andreea... in momentul de fata ballroom-ul nu se compara cu Bolero-ul nici ca antrenori si nici ca rezultate... sa nu facem din tantar armasar ok? :-)

bolero ii un club vechi.....cum putem sa le comparam cand ballroom dance arad s-a deschis in urma cu aproape 2 ani...
si ca antrenori...nu cred ca antrenorii de la bolero is maio buni ca cei la ballroom chiar daca bolero are 4 antrenori aia nu inseamna ca is mai buni....trebuie asteptat pana cand acumuleaza si ballroomul o anumita vechime ca club si apoi comparate rezultatele si spus daca exista sau nu termen de comparatie
Sus
Diana
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Iul/2008

MesajTrimis: 03/10/2008 19:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o fosta dansatoare la codreanca nu se compara cu campioni de clase ;)...
Sus
CDance
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 05/10/2008 13:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gata...degeaba sunt antrenorii buni daca copii nu vor sa invete tot nu invata si cei de la Bolero sunt niste antrenori extraordinari si apropo nu a fost o simpla dansatoare la Codreanca a fost Campionana Moldovei, Lector Superior la Catedra de coregrafie din cadrul Institutului de Arte din Chisinau timp de 5 ani si multe alte titluri de Campioana Nationala si Europeana.....da' cum spuneam si antrenori de la Bolero si cei de la Ballroom sunt grozavi.Felicitari lor !
Sus
tabernaculum
Junior
Junior

Data inscrierii: 30/Iun/2012

MesajTrimis: 15/07/2012 11:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum ! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum