| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
gigi Administrator

Data inscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 60
|
Trimis: 01/07/2008 19:49 Titlul subiectului: Standard vs Latino-Americane |
|
|
| Care sectiune va pasioneaza cel mai mult si de ce? |
|
| Sus |
|
 |
CDance Junior 2

Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 01/07/2008 20:10 Titlul subiectului: |
|
|
| pe mine latino, cand dansez latino parca sunt plin de potență |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 50 Localitate: Arad
|
Trimis: 01/07/2008 21:47 Titlul subiectului: |
|
|
pai standard, dar cateodata si latino...sau de fapt, nu...standard ramane  |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 03/07/2008 13:18 Titlul subiectului: |
|
|
| Latino iti da mai multa libetate,nu trebuie sa depinzi de partener asa de mult....e mai usor de invatat dar mai solicitant.Standard-ul devine frumos cand incepe sa-ti iasa....pana atunci e un chin ....sa stai lipit de asociat si sa dansezi asa....chiar si siamezii sunt despartiti prin operatie ca e greu cu viata-n doi...dapai cand te lipesti de buna voie....iti trebuie curaj,tre sa recunosc.Si-ti mai trebuie si multa rabdare....de fapt nu multa....muuuuuuuuuuuulllltttttttaaaaaaaaa!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

|
Trimis: 03/07/2008 13:23 Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca in standard conteaza obisnuinta cu masculul mai mult ca oriunde...tehnica e mult mai la obiect decat in latino,mult mai logica dar mai greu de executat.....cum am zis:obisnuinta e totul. |
|
| Sus |
|
 |
patrikraul Junior

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 13 Localitate: Arad
|
Trimis: 03/07/2008 23:00 Titlul subiectului: |
|
|
Ok....Sectiunea Latino-Americana e alegerea mea...dar in ultimul timp am inceput sa dansez si standard îndeajuns de bine...am inceput sa simt cum simte un standardist...si a inceput sa-mi placa si standardul....DAR....exista un mare DAR.....LATINO este si va ramane Forever NR. 1 pt mine!!!!  |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

|
Trimis: 02/08/2008 22:19 Titlul subiectului: |
|
|
am ramas singura standardista de pe aici nu e nimic, asa e de obicei, dar eu nu ma las!
andreea ziceai ca iti trebuie mult curaj ca sa dansezi standard sau in fine..sa te lipesti de partener ...dar..de ce?? |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

|
Trimis: 05/08/2008 10:57 Titlul subiectului: |
|
|
| Pai....iti trebuie curaj pentru ca te bagi intr-o chestie complicata.....curaj sa dai drumul la dans fara sa-ti fie frica sa nu-ti incurci cumva partenerul........cred ca toti hobby-stii fac pasii mici la standard pentru ca nu s-au obisnuit inca cu iubitul si nu stiu inca mărimea pasului acestuia.La standard e munca dubla...prima data tre sa-ti iasa tie singur apoi o iei de la capat in pereche.......degeaba esti de clasa S cand esti singur dc nu poti face nici doi pasi in pereche. |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

|
Trimis: 05/08/2008 10:59 Titlul subiectului: |
|
|
Legat de lipeala de partener....e si asta o perioada peste care trebuie sa treci.....eu n-am avut dificultăți cu asta concubinul meu fiind chiar prietenul meu..n-am avut nici o jena dar am vazut alte perechi de copii mai mici care inca mai au complicații cu lipeala. |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

|
Trimis: 05/08/2008 13:59 Titlul subiectului: |
|
|
"cu lipeala" uite, sa stii k asta cred ca e mai mult pt k acum e o rusine sa stai asa aproape de cineva, si copiii s-au mai prins de niste chestii. eu de exemplu nu am avut o pb cu asta cand am fost mica, m-am lipit fără întârziere de el
dar sa stii k sunt multi si mari care cred ca e cine stie ce sa stai lipit de un necunoscut practic...si colegii m-au intrebat cum de nu simti nimic, sau cum putem sa dansam rumba asa, dar cu momentul te obisnuiesti sa...te prefaci  |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

|
Trimis: 06/08/2008 11:19 Titlul subiectului: |
|
|
Adevarul e ca si eu ma gandeam ca s-ar putea simti ceva pe ici pe colo si cand dansam cu altcineva inafara de partenerul meu aveam o retinere.....la orele particulare cand mai dansam si cu unul dintre antrenori ma simteam naspa.....acum cred ca m-am obisnuit....dc stai la locul tau in pereche n-are ce sa se simta....si dc era vreun risc nu cred ca se mai dezvolta standardul in pozitia asta....nu-si puneau baietii la bataie ce au ei mai scump...pana la urma chiar te-ai putea lovi.....numai partenerul meu stie cum e la vals vienez in momentele de desincronizare.
Ultima modificare efectuata de catre andreea la 06/08/2008 11:24, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

|
Trimis: 06/08/2008 11:22 Titlul subiectului: |
|
|
| La mine trebuie sa recunosc ca nu e vorba de prefacut........mie chiar imi face placere...e un avantaj sa fii iubita prietenului tau de dans. |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

|
Trimis: 06/08/2008 15:13 Titlul subiectului: |
|
|
mnah, mie acum mi-e ok sa dansez oricum si cu oricine, iar concubinul nu mi l-am accidentat niciodata (decat intentionat )
cat despre avantaje, sa dansezi atat standard cat si latino iti poate asigură un avantaj la petreceri, cluburi, cand mai e cate unul care se da pe langa tine si esti asa de obisnuita ca nu ti se pare nimic singular
stii citatul ala: "Dancing is wonderful training for girls,it's the first way you learn to guess what a man is going to do before he does it"  |
|
| Sus |
|
 |
andy41 Junior 2

Data inscrierii: 13/Sep/2008 Mesaje: 20
|
Trimis: 13/09/2008 12:17 Titlul subiectului: |
|
|
standard rulz:P noh fiecare ii cu ale lui dar mie mi se pare standardul mai elegant si il fac cu mai mult drag decat latino ;) |
|
| Sus |
|
 |
|