Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro dancelatino.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Standard vs Latino-Americane

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
gigi
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 30/Iun/2008

MesajTrimis: 01/07/2008 19:49    Titlul subiectului: Standard vs Latino-Americane Raspunde cu citat (quote)

Care sectiune va pasioneaza cel mai mult si de ce?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CDance
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 01/Iul/2008

MesajTrimis: 01/07/2008 20:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe mine latino, cand dansez latino parca sunt plin de potență
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 01/07/2008 21:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai standard, dar cateodata si latino...sau de fapt, nu...standard ramane :-D
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008

MesajTrimis: 03/07/2008 13:18    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Latino iti da mai multa libetate,nu trebuie sa depinzi de partener asa de mult....e mai usor de invatat dar mai solicitant.Standard-ul devine frumos cand incepe sa-ti iasa....pana atunci e un chin ....sa stai lipit de asociat si sa dansezi asa....chiar si siamezii sunt despartiti prin operatie ca e greu cu viata-n doi...dapai cand te lipesti de buna voie....iti trebuie curaj,tre sa recunosc.Si-ti mai trebuie si multa rabdare....de fapt nu multa....muuuuuuuuuuuulllltttttttaaaaaaaaa!!!!!!!
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 03/07/2008 13:23    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca in standard conteaza obisnuinta cu masculul mai mult ca oriunde...tehnica e mult mai la obiect decat in latino,mult mai logica dar mai greu de executat.....cum am zis:obisnuinta e totul.
Sus
patrikraul
Junior
Junior

MesajTrimis: 03/07/2008 23:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok....Sectiunea Latino-Americana e alegerea mea...dar in ultimul timp am inceput sa dansez si standard îndeajuns de bine...am inceput sa simt cum simte un standardist...si a inceput sa-mi placa si standardul....DAR....exista un mare DAR.....LATINO este si va ramane Forever NR. 1 pt mine!!!! 8-)
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 02/08/2008 22:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am ramas singura standardista de pe aici :lol: nu e nimic, asa e de obicei, dar eu nu ma las! :-D

andreea ziceai ca iti trebuie mult curaj ca sa dansezi standard sau in fine..sa te lipesti de partener :lol: ...dar..de ce??
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 05/08/2008 10:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai....iti trebuie curaj pentru ca te bagi intr-o chestie complicata.....curaj sa dai drumul la dans fara sa-ti fie frica sa nu-ti incurci cumva partenerul........cred ca toti hobby-stii fac pasii mici la standard pentru ca nu s-au obisnuit inca cu iubitul si nu stiu inca mărimea pasului acestuia.La standard e munca dubla...prima data tre sa-ti iasa tie singur apoi o iei de la capat in pereche.......degeaba esti de clasa S cand esti singur dc nu poti face nici doi pasi in pereche.
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 05/08/2008 10:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Legat de lipeala de partener....e si asta o perioada peste care trebuie sa treci.....eu n-am avut dificultăți cu asta concubinul meu fiind chiar prietenul meu..n-am avut nici o jena dar am vazut alte perechi de copii mai mici care inca mai au complicații cu lipeala.Smile
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 05/08/2008 13:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"cu lipeala" :lol: uite, sa stii k asta cred ca e mai mult pt k acum e o rusine sa stai asa aproape de cineva, si copiii s-au mai prins de niste chestii. eu de exemplu nu am avut o pb cu asta cand am fost mica, m-am lipit fără întârziere de el :-D

dar sa stii k sunt multi si mari care cred ca e cine stie ce sa stai lipit de un necunoscut practic...si colegii m-au intrebat cum de nu simti nimic, sau cum putem sa dansam rumba asa, dar cu momentul te obisnuiesti sa...te prefaci :-D
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 06/08/2008 11:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adevarul e ca si eu ma gandeam ca s-ar putea simti ceva pe ici pe colo si cand dansam cu altcineva inafara de partenerul meu aveam o retinere.....la orele particulare cand mai dansam si cu unul dintre antrenori ma simteam naspa.....acum cred ca m-am obisnuit....dc stai la locul tau in pereche n-are ce sa se simta....si dc era vreun risc nu cred ca se mai dezvolta standardul in pozitia asta....nu-si puneau baietii la bataie ce au ei mai scump...pana la urma chiar te-ai putea lovi.....numai partenerul meu stie cum e la vals vienez in momentele de desincronizare.

Ultima modificare efectuata de catre andreea la 06/08/2008 11:24, modificat de 1 data in total
Sus
andreea
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 06/08/2008 11:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine trebuie sa recunosc ca nu e vorba de prefacut........mie chiar imi face placere...e un avantaj sa fii iubita prietenului tau de dans.
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 06/08/2008 15:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mnah, mie acum mi-e ok sa dansez oricum si cu oricine, iar concubinul nu mi l-am accidentat niciodata :lol: (decat intentionat :whistle: )

cat despre avantaje, sa dansezi atat standard cat si latino iti poate asigură un avantaj la petreceri, cluburi, cand mai e cate unul care se da pe langa tine si esti asa de obisnuita ca nu ti se pare nimic singular :-)

stii citatul ala: "Dancing is wonderful training for girls,it's the first way you learn to guess what a man is going to do before he does it" :-P
Sus
andy41
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 13/Sep/2008

MesajTrimis: 13/09/2008 12:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

standard rulz:P :lol: noh fiecare ii cu ale lui dar mie mi se pare standardul mai elegant si il fac cu mai mult drag decat latino ;)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum ! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum