Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro dancelatino.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Stiati ca........?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
andreea
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008

MesajTrimis: 10/07/2008 09:30    Titlul subiectului: Stiati ca........? Raspunde cu citat (quote)

Haideti sa aflam impreuna cat mai multe despre dans si despre noi in legatura cu sportul.Ce nu stiam pana acum si ar fi incitant sa aflam....astept cat mai multe noutati!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andreea
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008

MesajTrimis: 10/07/2008 09:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dansul e dragostea noastra dar sa nu mai vorbim de schimbarea si beneficiile pe care le aduce corpului nostru....stiati ca sportivii au mai multe globule albe pentru că trunchiul lor e obisnuit cu efortul...iar mai multe globule albe inseamna mai putine boli,nu ati observat ca raciti mai rar decat ceilalti oameni care nu fac nici un sport?Eu am observat pe propriul meu corp si n-as fi crezut dc cineva imi zicea inainte.
Apoi,dansul e un sport care nu doar iti dezvolta muschii aiurea.....sa fie cat mai multi acolo........dansul iti modeleaza corpul,iar mschii nu se dezvolta excesiv de mult dar capata o forma placuta la privit......sa zicem finuta.Sa nu mai vorbim de miscarile pline de feminitate a fetelor si de cele pline de atentie a baietilor.........la dans se invata moduri mai mult ca oriunde.
iti dai seama cat de sanatos trebuie sa fie sa-ti pui in functiune tot organismul de cel putin 3 ori pe sapt.......eu una nici nu mi-am dat seama pana sa fac dans cati muschi poti folosi la un vals ,de exemplu; de-aia multi aleg dansul si ca o metoda pt slabit.In plus,nu tebuie sa ne indopam de ciocolata ca sa avem buna dispozitie.........sportul ne stimuleaza indeajuns creierul incat acesta sa fie capabil sa secrete substanta fericirii(nu stiu cum se numaste)incat sa ne aduca destula buna dispozitie pentru intreaga zi.
Sus
Tina
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 01/Iul/2008

MesajTrimis: 10/07/2008 09:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multzumim dea, f tare topic-ul :-) am mai invatat si noi ceva...daca aflu ceva mai scriu pe aici :-D
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului dancelatino.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum ! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum