| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
andreea Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 10/07/2008 09:30 Titlul subiectului: Stiati ca........? |
|
|
| Haideti sa aflam impreuna cat mai multe despre dans si despre noi in legatura cu sportul.Ce nu stiam pana acum si ar fi incitant sa aflam....astept cat mai multe noutati! |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 10/07/2008 09:32 Titlul subiectului: |
|
|
Dansul e dragostea noastra dar sa nu mai vorbim de schimbarea si beneficiile pe care le aduce corpului nostru....stiati ca sportivii au mai multe globule albe pentru că trunchiul lor e obisnuit cu efortul...iar mai multe globule albe inseamna mai putine boli,nu ati observat ca raciti mai rar decat ceilalti oameni care nu fac nici un sport?Eu am observat pe propriul meu corp si n-as fi crezut dc cineva imi zicea inainte.
Apoi,dansul e un sport care nu doar iti dezvolta muschii aiurea.....sa fie cat mai multi acolo........dansul iti modeleaza corpul,iar mschii nu se dezvolta excesiv de mult dar capata o forma placuta la privit......sa zicem finuta.Sa nu mai vorbim de miscarile pline de feminitate a fetelor si de cele pline de atentie a baietilor.........la dans se invata moduri mai mult ca oriunde.
iti dai seama cat de sanatos trebuie sa fie sa-ti pui in functiune tot organismul de cel putin 3 ori pe sapt.......eu una nici nu mi-am dat seama pana sa fac dans cati muschi poti folosi la un vals ,de exemplu; de-aia multi aleg dansul si ca o metoda pt slabit.In plus,nu tebuie sa ne indopam de ciocolata ca sa avem buna dispozitie.........sportul ne stimuleaza indeajuns creierul incat acesta sa fie capabil sa secrete substanta fericirii(nu stiu cum se numaste)incat sa ne aduca destula buna dispozitie pentru intreaga zi. |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 50 Localitate: Arad
|
Trimis: 10/07/2008 09:59 Titlul subiectului: |
|
|
multzumim dea, f tare topic-ul am mai invatat si noi ceva...daca aflu ceva mai scriu pe aici  |
|
| Sus |
|
 |
|