| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
love to dance Junior

Data inscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: 08/07/2008 18:46 Titlul subiectului: |
|
|
n-are asa mare importanta la ce club sunt. Las pe mai tarziu asta.
Daca tot e vb de cei mai in top de la noi din Arad....prea multi nu cunosc, ma rog, ma refer la cei care intr-adevar sa poti sa-i pui in top. Oricum, nu stiu daca poate spune cineva ca Patrik si Andreea nu sunt pe primul loc. Din cate stiu eu,si ei au plecat de la palatul copiilor....si uite unde au ajuns. Nu mai are rost sa facem atata comparatie intre palat si cluburi pt ca se stie doar ca sunt cerinte diferite si stiluri de predare diferite. Palatul din Arad e oricum mereu pe întâiul loc in tara si bravo celor care fac sa fie asa.Noi ceilalti,am ales noi sa fim la un club si sa facem dansul in alt stil. Nu inteleg de ce trebuie sa existe discutiile alea rautacioase intre club si palat. Fiecare duce-n posterior ce are. Cei de la Bolero au numeroase perechi talentate si la cei de varsta mai mare si la cei de varsta mai mica. Este blondutu ala mai mic,care e mortal. Mai e Diana. Apoi ce sa mai spunem de Tina... Sunteti grozavi de buni. Bravo voua. Deci...top-ul nu stiu cine ar putea sa-l faca. Cred ca am putea deschide un nou subiect despre perechile care ne plac sau care crdem noi ca s-au facut remarcate in Arad si in tara intr-un timp îndeajuns de scurt. |
|
| Sus |
|
 |
gigi Administrator

Data inscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 60
|
Trimis: 08/07/2008 19:15 Titlul subiectului: |
|
|
Extra idee...se rezolva repede topicu(chiar ma mai gandeam ce subiecte as mai putea gasi ca vad ca numai eu gasesc pe aici teme de discutie ) ....si totusi esti din Arad?...daca nu vrei sa spui la ce club
Deci hai ca avem doua perechi in top...blondu de la teatru si patrik si andreea...pe blondu l-am vazut dansand si e misto ...pe ceilalti doi din pacate nu...asa ca la ei nu pot sa dau cu parerea |
|
| Sus |
|
 |
love to dance Junior

|
Trimis: 08/07/2008 19:46 Titlul subiectului: |
|
|
| Da, blondul e misto. Vad ca nu se spune nimic si de partenera lui. Inseamna ca nu e doar parerea mea ca el e cel care iese in evidenta. O alta pereche care-mi place si pe care am vazut-o la teatru e Claudiu cu partenera lui,doar ca mie-mi place mai mult de el cum danseaza. Si daca tot suntem la clubul de la teatru, am avut ocazia sa-i vad dansand si cu alte momente pe cei mai mici dintre ei,pe cea blonduta cu soțul ei. Din linkul oferit de voi, pe aradon, am vazut ca au luat si locul 1 la DanceMasters. Ei au luat locul 1 la Bucuresti. I-am vazut si pe TVR2 cum au dansat la acel concurs.I-am mai vazut si la distincte emisiuni la tv. Pentru mine, ei au un loc bine-meritat printre perechile favorite din Arad. Mai e si "blondu de la teatru" , care la fel...a luat locul 1 la Bucuresti. Pai cam sunt 3 perechi pe care eu i-am gasit mai deosebiti...de la teatru. De cei de la Bolero am vorbit deja. Si bineanteles ca ra mai fi perechea Catalin Cauca-Nicole, la care nici nu mai fac co,entarii...ar fi de prisos. Toata admiratia pt ei. |
|
| Sus |
|
 |
CDance Junior 2

Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 08/07/2008 19:52 Titlul subiectului: |
|
|
----
Ultima modificare efectuata de catre CDance la 10/07/2008 09:04, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
CDance Junior 2

Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 08/07/2008 19:53 Titlul subiectului: |
|
|
| Eu cred ca pe primul loc e Diana de la Bolero si Patrik cu Andreea de asemenea...asat e parerea mea, sa nu va suparati... |
|
| Sus |
|
 |
love to dance Junior

|
Trimis: 08/07/2008 21:17 Titlul subiectului: |
|
|
| pentru CDance- am intrat la tine pe mess,din pacate nu erai.Te rog lasa-mi eventual mesaj offline. Azi am avut o zi mai libera si am putut sta mai mult pe net dar maine plec din oras pt 2 saptamani si nu stiu sigur daca voi avea acces la intenrt in momentul asta. Sunt curioasa pt ce m-ai contactat si am o intrebare: tu esti cumva Claudiu de care am pomenit eu in comment-urile mele? Pt ca id-ul de mess e cu numele de clau. |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

Data inscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 50 Localitate: Arad
|
Trimis: 08/07/2008 22:05 Titlul subiectului: |
|
|
el e dar u cine esti? |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 09/07/2008 11:21 Titlul subiectului: |
|
|
| Va multumim din suflet pentru aprecieri! |
|
| Sus |
|
 |
andreea Junior 2

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 09/07/2008 11:36 Titlul subiectului: |
|
|
| Love to dance de unde ne cunosti?....ne-ai vazut undeva dansand?Nu credeam ca se stie de noi prin Arad....la tv n-am fost...spectacole nu prea avem....nu prea ne stiu multi.....poate ne-ai vazut pe la concursuri ca acolo mergem des ...... oricum multumim! |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

|
Trimis: 02/08/2008 22:09 Titlul subiectului: |
|
|
[quote="love to dance"]Cei de la Bolero au multe perechi talentate si la cei de varsta mai mare si la cei de varsta mai mica. Este blondutu ala mai mic,care e mortal. [/quote]
blondutzul ala mic si mortal nu e de la Bolero! avem si noi un blondutz mic si mortal dar e din timisoara ;) |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

|
Trimis: 21/08/2008 17:58 Titlul subiectului: |
|
|
[quote="love to dance"]Ati vazut careva spectacolul de anul trecut al celor de la Balroom? Cum vi se pare ca a fost cel de anul trecut fata de cel de anul acesta?[/quote]
L-am vazut, love to dance, dar nu se compara...anul trecut au fost invitati si cei de la Magnum, daca imi amintesc eu bine. Se vede diferenta de nivel, si e ceva normal...Anul trecut insa a fost mai ok pt ca au dat niste exemple atat copiilor cat si parintilor si au facut niste show-uri extra tari dupa mine...Trebuia sa ii cheme si anul asta! |
|
| Sus |
|
 |
gigi Administrator

Data inscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 60
|
Trimis: 10/09/2008 12:30 Titlul subiectului: |
|
|
| Ar trebui sa se faca mai multa reclama atunci cand se fac spectacole de genul acesta fiindca multa lume nu cred ca a stiut.....nici eu nu am stiut! |
|
| Sus |
|
 |
Tina Membru junior

|
Trimis: 11/09/2008 08:05 Titlul subiectului: |
|
|
| pai s-a facut mai mult pt parinti cred...si nah, cunostintele dansatorilor....nu stiu daca mai incapea cineva in sala aia oricum :D |
|
| Sus |
|
 |
misanchik Junior

Data inscrierii: 19/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Bulgaria
|
Trimis: 08/08/2012 13:03 Titlul subiectului: |
|
|
| I found this post very useful! |
|